Rólunk

 

 

 

 

 

 

 

 

Fazekas Márta vagyok.

Első diplomámat gyógypedagógusként szereztem. A szakmában eltöltött 12 év alatt megtanultam a személyiség tiszteletét, a türelmet és az empátiát. Pályamódosítás révén mint vállalkozó, cégvezető közel 20 évet töltöttem el a szolgáltatási szektorban. Ezalatt az idő alatt megszereztem az okleveles vállalkozó-menedzseri másoddiplomás képesítést. Vezetőként megtapasztaltam mindazokat a gondokat, melyekkel egy cégnek és különösen a cégvezetőnek szembe kell néznie: az alkalmazottakkal kapcsolatos problémákkal, a megbízókkal, beszállítókkal, alvállalkozókkal kapcsolatos ezernyi gonddal, és megtapasztaltam azok kezelésének örömeit és buktatóit.

Visszakanyarodva a segítő szakmához, akkreditált mediátori és coach képesítést szereztem.A szakma nagyjaitól tanultam : Kardos Ferenctől, Barcy Magdolnától, Szamos Erzsébettől.

Miért válasszon engem konfliktusos ügyeinek rendezésére?

Mert képzettségeim, az üzleti életben szerzett tapasztalataim, segítő szakmai vénám, egyéni kompetenciáim alkalmassá tesznek erre.

Milyen ügyekben tudok segíteni:

családi és kamasz problémák esetén,

szervezeten belüli illetve szervezetek közötti konfliktusok kezelésben

párkapcsolati konfliktusok rendezésénél

szomszédsági viták esetén

 

Hitvallásom:

Az emberekkel való foglalkozás számomra nem munka, hanem hivatás. Küldetésemnek tekintem, hogy felismertessem az emberekkel, hogy  a mediáció kiváló alternatívája a hosszadalmas és keserves bírósági pereknek. Egy olyan folyamat, amely nem ellenséges, ahol az eredmények sokkal hamarabb elérhetőek, amely folyamat tisztességes mindkét fél számára.

 

Azon dolgozom nap mint nap, hogy az emberek értsék meg a közvetítés folyamatát, hogy a közös jövő érdekében tett megoldásaik a valódi  igényeik és érdekeik szem előtt tartásával szülessenek. Kérdéseimmel arra világítok rá, hogy mind a saját mind a másik fél  igényeiket és érdekeiket  ismerjék fel.

Abban segítem a hozzám fordulókat hogy a mediációs olyan konstruktív légkört alakítsunk ki, amelyben a résztvevők biztonságban érezhetik magukat, és

Mediátor igazolvány számom: T/001684

Szakmai tagságaim:

OME – vezetőségi tag ( Országos Mediációs Egyesület)

MAKAMOSZ – felügyelőbizottság elnöke ( Magyar Kapcsolatügyeleti Mediátorok Országos Szövetsége )

IPE ( Integratív Pszichoterápiás Egyesület)

MHE ( Magyar Hipnózis Egyesület)

MCSE ( Magyar Családterápiás Egyesület )

Napidoktor – szaktanácsadó

 

Elérhetőségem:

30/460-2760

 

 

 

Péter Judit vagyok.

 

Sokszor nem is tudjuk milyen értékesek számunkra az emberi és ezen keresztül a gazdasági kapcsolataink és csak akkor jövünk rá fontosságukra, ha már elveszítjük a szeretteinket vagy felborul az egyensúly a kapcsolatainkban. Ez sok esetben haragot, sértettséget, pánikot vált ki belőlünk. Ebből a beszűkült érzelmi helyzetből nehéz kilépni és egyezségre jutni, hiszen a szakadékból vagy zátonyról csak saját magunkat, sérelmeinket, és veszteségeinket látjuk.

Ilyenkor egy kívülálló, pártatlan szakember felkérésével sokat lendíthetünk az ügyünkön.

Mediátorként abban tudok segíteni, hogy a vitákat, ellenségeskedéseket együttműködéssé formáljuk át, nyertes – nyertes helyzetet alakítsunk ki, hogy az emberi és gazdasági kapcsolatok újra tudjanak működni.

Sokéves konfliktuskezelői tapasztalatomat a párkapcsolati és válási mediálás terén is jól tudom kamatoztatni. Először pedagógusként és munkavállalóként, később anyaként edzőként, és vállalkozóként is gyakoroltam a békéltetést. Azóta szakemberként már rendelkezem azokkal a készségekkel és képességekkel melyek a mediátor szakma lelkiismeretes és hatékony végzéséhez szükségesek.

A hozzám fordulók pártatlan és megértő fülekre találnak, hogy közösen fedezzük fel a mindenki számára legjobb megoldást a vitás helyzet rendezésére.

Elérhetőségem:

20/448-6783

 

 

Együttműködő partnereink:

Vállalati ügyfeleink közül sokan választották együttműködő partnereinket. Visszajelzéseik alapján, a legnagyobb megelégedésükre bizalommal ajánljuk:

Ag. Mamas Számviteli Ügyviteli Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Amiben az Önök rendelkezésére állnak:

–          Teljes körű számviteli és ügyviteli szolgáltatások

–          Komplex könyvvezetési, bér-TB-munkaügyi szolgáltatás.

–          Adóhatóságok előtti teljes képviselet

–          Adószakértői, számviteli, pénzügyi szaktanácsadás

–          Adó és költségoptimalizálás

–          Naprakész információk a hatályos számviteli és pénzügyi törvények változásairól szerződött partnereiknek hírlevél formájában is.

Elérhetőségeik megtalálhatóak honlapjukon: www.agmamas.hu